WIE BEN IK?

Ik ben Ab Kok en mijn eerste baan was leraar godsdienst op een katholieke LTS in 1981.
Pfffff! Dat was wat! 

Daarna maakte ik diverse uitstapjes buiten het onderwijs.
Op dit moment ben ik parttime werkzaam in het speciaal-onderwijs in Noord-Holland.
De komende periode ga ik me bezighouden met het in kaart brengen van horecalocaties en winkels waar geen muziek te horen is. Dit betekent niet dat ik  ‘tegen’ muziek ben. Integendeel. Ik houd van muziek.
Maar ik heb geen behoefte om in een restaurant o.i.d. te zitten en verplicht naar muziek of muzak te luisteren. Om die reden ga ik namen en adressen van muziekloze horeca en winkels verzamelen en in kaart brengen.

Ondertussen is er een nieuw project van mij gestart: www.zondervleesenvis.nl
Op deze site kan je in een oogopslag zien waar er in Nederland horeca is waar geen vlees of vis op het menu staat. Dus wanneer je ergens bij jou in de buurt bijvoorbeeld vegetarisch wilt eten dan zie direct de kaart van Nederland en dan scrol je naar de plaats van jouw bestemming.
Zelf ben ik een flexevegetariër maar kies  mijn vlees en vis zorgvuldig uit. Bij voorkeur koop ik mijn vlees bij twee bd-zorgboerderijen in Noord-Holland waar ik met mijn leerlingen werk en wat vis betreft kijk ik of de vis wel ‘verantwoord’ is!
D
us kijk ik op: goede vis. Eet smakelijk!

Tips zijn van harte welkom en meld deze door gebruik te maken van dit contactformulier.

Deze site is een persoonlijk initiatief van mij. In het verleden hebben ook anderen zo’n initiatief genomen: stichting BAM en later Stop de Muziekte. Omdat er vandaag de dag geen informatie op het web te vinden is over locaties als horeca en winkels waar geen muziek is, heb ik die dus zelf gemaakt.

Wat je nu ziet is het resultaat van vandaag de dag. Ik hoop spoedig dat er veel ‘vlaggetjes’ bij komen.

Support is welkom. Ook financieel want deze actie doe ik naast mijn baan in het onderwijs. Ook komen er posters, stickers, en andere acties. Wekelijks ga ik jullie op de hoogte brengen over de resultaten. Bij voorbaat dank.