Sinds de site www.zondermuziek.nl online is gegaan kan ik nu al zeggen dat het een groot succes is. Maanden zocht ik intensief op het web naar zo’n soort site maar kwam niets tegen dat leek op datgene wat ik wenste, zodoende ben ik er zelf mee begonnen. Et voilà!

Vandaag 12 februari 2017 staat de teller op 108. Waarvan veel horeca en wat winkels. En dat verbaast mij niet omdat in de media veel aandacht uitging naar cafés, restaurants en andere vormen van horeca. Op 19 januari stond er een artikel in het NRC met als titel ‘Plekken zonder geluidsbagger’! Niet veel later volgde als door een wesp gestoken RTLXL met het item ‘Zet die achtergrondmuziek eens uit’. Kortom, het is een prikkelend onderwerp en niet alleen in de media maar ook ik heb er door deze site veel supporters/volgers bij gekregen.

Vanmiddag volgt er een interview met de BRT2 radio want ook daar is mijn initiatief geland. Alle aandacht voor de site is fijn en bijna noodzakelijk om het verschijnsel ‘geluid in horeca & winkel’ bespreekbaar en mensen bewust te maken want o, o, o,  wat is er onbewust toch veel herrie in ons leven gekomen. Een strijd ga ik niet voeren maar het in kaart brengen ervaar ik als een nieuwe hobby. En misschien landt deze ontwikkeling ook nog bij CNN, CBS, FOX, SKY of BBC want ook daar leven mensen zoals jij en ik, die op momenten van het leven willen genieten zonder muziek!