Maar het kan nog erger! Niet alleen muzikale drek, maar sinds kort bestaat er in Nederland ook een supermarkt die z’n eigen supermarktradiostation heeft.
Ik noem hem doorgaans  ‘Gumbo’  Dit is een winkel in Hillegom waar ze sinds kort muziek met diskjockeys draaien maar voor alle zekerheid ga ik er van uit dat ondertussen in heul Nederlands hetzelfde geval is.
Ook zijn daarbij dus wee dj’s betrokken en die zijn daar erg trots op zo te zien en te horen op de website van die super.
Het was even wennen  maar al snel begon ik me aan dat gekweel en de muziek te irriteren en nam ik de korstte route naar de uitgang. Ik heb ook wel eens een karretje met boodschappen in de buurt van de kassa laten staan omdat ik er zo snel mogelijk uit wilde. Even heb ik nog nagedacht om de bedrijfslijdert daar op aan te spreken maar die arme man af vrouw krijgt dit muzikale-ouwehoer-gekweel uiteraard gewoon van ‘boven’ opgelegd en dat waarschijnlijk naar aanleiding van een vaag ‘onderzoek’ over de verkoopcultuur en winst in de winkels. (ik ben trouwens ’nog nooooit ergens aangesproken betreffende mijn mening over zo iets dergelijks en ken ook niemand anders die wel bevraagd is!) Maar goed. In deze winkel kom ik dus niet meer. Vandaag was ik er voor het laatst. Rot maar op, kutzaak! Ik ga wel naar een andere grutter waar waarschijnlijk de prijs misschien iets hoger is, maar dat heb ik er dan ook graag voor over!